Παρουσίαση βιβλίου: «Ο Λούης γνωρίζει το Πνεύμα της Φύσης»

Με μια παρουσίαση παιδικού βιβλίου αφιερωμένη στη φύση υποδέχεται την άνοιξη και τους μικρούς της φίλους η «Ζώγια» (Αλ. Σβώλου 54) και  φιλοξενεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στις 17:30, την συγγραφέα Δήμητρα Βασιλείου και το βιβλίο της «Ο Λούης γνωρίζει το Πνεύμα της Φύσης» που κυκλοφορεί από την ΗΡΑ Εκδοτική.  


Υπόθεση: Για ποιο λόγο δύο σκανταλιάρικα αγόρια θα το σκάσουν τη νύχτα από το σπίτι της γιαγιάς; Γιατί η οξιά θα αρχίσει τα «τσιφτετέλια»; Τι συμβολίζει ο φωτεινός κύκλος που θα σχηματιστεί στο νυχτερινό ουρανό; Συζητούμε για το περιβάλλον και την ανάγκη μικρών και μεγάλων να βρεθούν στη φύση, το δικαίωμα στη σκανταλιά και την επιθυμία να γνωρίσουμε την ελληνική ύπαιθρο.

Η παρουσίαση του βιβλίου συνδυάζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που εορτάζεται στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.  Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Σταματόπουλος, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει η Ίριδα Τσολάκη, νηπιαγωγός, απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Α.Π.Θ.
Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54, τηλ. 2310243459


Η βιβλιοπαρουσίαση στην ιστοσελίδα γίνεται σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης Παιδεία – www.malliaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου