Ο Δημήτρης Μπουραντάς παρουσιάζει το νέο βιβλίο του

Oι εκδόσεις Πατάκη και τα Public διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19:00 την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπουραντά “Αν μ ’άφηνες τη λέξη να σου μάθω”, στο κατάστημα της οδού Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, ώρα 19.00’

Το βιβλίο παρουσιάζουν και συζητούν με τον συγγραφέα οι: Λιλίκα Αρνάκη, ζωγράφος, Βασίλης Κοντογουλίδης, Διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κουράκης, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης.



Υπόθεση:

«Είναι ίσως η μόνη αλήθεια ότι η ζωή μας είναι μία και μικρής διάρκειας. Είναι τόσο μικρή που όταν φθάνουμε στο τέλος της διαδρομής κατανοούμε το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια της. Κατανοούμε ότι κάθε στιγμή, κάθε μέρα, κάθε χρόνος που περνά δεν ξανάρχεται. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε πολλά χρόνια στη ζωή μας. Μπορούμε όμως να δώσουμε πολλή ζωή στα χρόνια μας και σε αυτούς που αγαπάμε. Μπορούμε, αν ζήσουμε πλούσια, να ζήσουμε περισσότερο ίσως και δύο ζωές. Αν κάνουμε αυτό το ταξίδι με αυθεντικότητα, νόημα και έρωτα για τη ζωή»


«Όπως και στο μυθιστόρημα μου «Όλα σου τα’ μαθα, μα ξέχασα μια λέξη» έτσι και σε τούτη τη συνέχεια του, το νόημα για μένα είναι να προσθέσει χρόνια στη ζωή μας. Όχι τόσο με την έννοια της απολαυστικής ανάγνωσης του, όσο μέσω της συμβολής του στη μάθηση, στις σωστότερες επιλογές και στην πιο αποτελεσματική υλοποίηση αυτών. Νόημα για μένα είναι να αποτελέσει έναν καθρέφτη για να δούμε, πιο ξεκάθαρα τον εαυτό μας, τη ζωή μας και τους θεμελιώδεις κοινωνικούς μας ρόλους ως σύντροφοι, γονείς, εργαζόμενοι και πολίτες».

Η βιβλιοπαρουσίαση στην ιστοσελίδα μας γίνεται σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης ΠΑιδεία - www.malliaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου