Συνέδριο «StreetFoodVsNewGastronomy» από το ΙΕΚ Δέλτα με Καλλίδη και Ψυχούλη

Το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας με θέμα "StreetFoodVsNewGastronomy» διοργανώνει ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ Δέλτα, με οικοδεσπότες – συντονιστές τον Chef – street foodexpert Βασίλη Καλλίδη και την παρουσιάστρια - foodblogger Ελένη Ψυχούλη.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου από τις 12.00 έως τις 17.00', στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο, όπως λένε οι διοργανωτές, τη μελέτη και την αποτύπωση του γευστικού γίγνεσθαι σε δύο γαστρονομικές κουλτούρες.


Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο debate μεταξύ επιχειρηματιών – εκπροσώπων δύο χώρων. Παράλληλα στον 1ο όροφο της Αποθήκης Γ’, θα πραγματοποιούνται livecookingsessions από τις φιλοξενούμενες επιχειρήσεις με δωρεάν γευστικές δοκιμές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, παρασκευάζοντας τις διάσημες Γιαννιώτικες πίτες.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και απόφοιτους επισιτιστικών σχολών, δημοσιογράφους, food bloggers, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά.

Η είσοδος είναι δωρεάν, με δήλωση συμμετοχής στο: http://bit.ly/MdStreetVsNew

Πρόκειται για το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που έρχεται ως συνέχεια του επιτυχημένου 1ου Συνεδρίου «Θεσσαλονίκη: γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση», που διοργάνωσε ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την Άνοιξη του 2016 στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», με 1.000 επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου