Ολοκληρώνεται το θεατρικό «Βήμα στους Νέους 2017»

Το «Βήμα στους Νέους» που διοργάνωσε η θεατρική ομάδα «Σχήμα Εκτός Άξονας» συνεχίζει και ολοκληρώνεται για φέτος με τη συμμετοχή της τρίτης ομάδας «Οι travelers» και την παράσταση « Έτοιμη». Η παράσταση ανεβαίνει  από τις 17 έως τις 21 Μαΐου στις 21:30’, Πλάτωνος 35. 


"Είναι μερικές φορές που βρισκόμαστε σε δίλημμα στις μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Εκείνη η εσωτερική πάλη ανάμεσα στο πρέπει και το θέλω, την καρδιά και το μυαλό...

Έτσι και η Ισιδώρα! Μια απρόσμενη γνωριμία με έναν άντρα, που την έκανε να νιώσει για πρώτη φορά τι θα πει αμοιβαίος έρωτας, την έφερε μπροστά στην πιο σημαντική μέχρι στιγμής απόφαση που κλήθηκε να πάρει.

Καθώς η λογική της τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από έναν άντρα που έχει τα διπλά της χρόνια, πως θα έρθει η στιγμή να τον ακολουθήσει και να θυσιάσει τα πάντα για εκείνον. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή το συναίσθημα της ουρλιάζει ΖΗΣΕ!!!

‘Με πήγες σε εκείνο το βράχο και μου έδειξες πως το φως έσβησε το σκοτάδι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πρώτη φορά να αναπνέει το σώμα μου. Ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά δεν μπορούσα να μείνω μακριά. Δεν ήθελα.’

Τι συμβαίνει όμως όταν είμαστε αρκετά γενναίοι να ακούσουμε τα θέλω; Έρχονται όλα όπως τα έχουμε ονειρευτεί; Και ποια είναι η σωστή απόφαση; Να ζεις φυλακισμένος ή να πεθάνεις ελεύθερος;"

Ιωάννα Θεοδοσιάδου

"Ο έρωτας είναι θέμα συζήτησης για πολλά κρασιά και μεγάλες νύχτες, ο έρωτας κινεί βουνά, υψώνει βουνά και ρίχνει βουνά, ο έρωτας είναι ζωή κι η ζωή είναι έρωτας, ...κι αν το τίμημα είναι να πεθάνω, ας είναι! "πέθανε απο ερωτα" ...τουλάχιστον έζησα! 

Κι αν ακόμη ζω… θέλω να το λέω ότι ερωτεύτηκα! Θέλω να το φωνάζω! Θέλω να τον κάνω θέατρο! Και να τον ξαναζώ! Και πάλι, και πάλι, και πάλι…"

Αντώνης Φωτιάδης

Συντελεστές

Κείμενο: Iωάννα Θεοδοσιάδου
Σκηνοθεσία - Κίνηση: Αντώνης Φωτιάδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρις Σερδάρη, Ραφαέλλα Μωραίτη, Βάλια Ταμβάκη
Φωτισμοί: Nάσια Λάζου
Σκηνικά - Κοστούμια: Travellers
Παίζουν: Ιωάννα Θεοδοσιάδου, Ανθή Δήμητρα Ροροπούλου

Ημέρες παραστάσεων: 17 – 21 Μαϊου στις 21:30΄, στο Σχήμα Εκτός Άξονα – Πλάτωνος 35, Θεσσαλονίκη
Είσοδος με  ελεύθερη συνεισφορά
Πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλ.: 2310823444 shimaeax@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου