Πρόγραμμα Μαΐου στο Παιδικό Μουσείο

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει το Μάιο το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του (Γρηγορίου Λαμπράκη-Κλεάνθους 57), κυρίως για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Οι εκδηλώσεις είναι:


07-05-2017 Κηπουροί και πινέλα μαζί! Πρόγραμμα για τους καρπούς και την γεωργία
Η άνοιξη με τις αλλαγές που προκαλεί στην φύση αποτελούσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από την τέχνη γνωρίζουμε τον κύκλο της ζωής των φυτών και των δέντρων.

14-05-2017 Μάνα, Μητέρα, Μανούλα, Μαμά
Όπως και αν την ζητήσεις εκείνη είναι πάντα πλάι σου. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας συγκεντρωνόμαστε για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στις γυναίκες αυτές και να αναρωτηθούμε για το ποια είναι η συμβολή τους στη ζωή μας.

21-05-2017 Πολιτιστική Κληρονομιά και Παραδόσεις
Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου 2017, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις μας!
Μουσεία και αμφιλεγόμενες ιστορίες: Τα Μουσεία μιλούν για εκείνα που δε λέγονται! Τι θα μας παρουσιάσει άραγε το Μουσείο με άξονα τις συλλογές του; Τι ιστορίες θα μας πει; Ποια αντικείμενα θα φανερωθούν;

Ελεύθερη συμμετοχή - Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση

28-05-2017 Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη μου
Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Δ΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» ,Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά και τους γονείς της πόλης μας με θέμα « Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια», ώστε να βοηθήσουμε και εμείς στην ενημέρωση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ένα ψυχαγωγικό ταξίδι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων με δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια δράσεων και προσομοιωτές πρόληψης ατυχημάτων με οδηγό «τον Ευγένιο» την μασκότ του Ι.Ο.ΑΣ
Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Γρηγορίου Λαμπράκη-Κλεάνθους 57
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης

 Άνω Τούμπα ,Τηλ.2310913047
paidikomouseio@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου