Έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Phototopos του ΑΠΘ



Το χρώμα και η κίνηση είναι το θέμα της Έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Phototopos του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί από 1/6/2017 έως 21/6/2017, στο φουαγιέ του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ «Κ. Καραθεοδωρή». Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου και ώρα 14:00, στον ίδιο χώρο. 



Η ομάδα Phototopos δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας από τον Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, Γιώργο Κατσάγγελο, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ στη Θέρμη, καθώς και παρουσιάσεις από φωτογράφους, εικαστικούς αλλά και φωτογραφικές εξορμήσεις.

Στην Έκθεση συμμετέχουν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ: Αθανασιάδης Λουκάς, Αϊβαζίδης Κωνσταντίνος, Αλωπούδη Φωτεινή, Ζωγραφίδου Ζώζη, Καραμανλής Ξάνθιππος, Καραμπετάκης Νίκος, Καρατώλος Νίκος, Κατής Νίκος, Κατσάγγελος Γιώργος, Λάππα Νατάσα, Λευκιμμιάτη Θεοδώρα, Μπιτσιάδου Λένα, Μυλωνίδης Νικόλαος, Πανέρα Άλτα, Παπακώστας Ντίνος, Ραφτοπούλου Έλενα, Ροδοπαίος Νίκος, Σαμολαδά Μαρία και Τσιλιγκιρίδης Γιώργος και Φιλίππου Αγγελική.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου