«Γυναίκες»: μουσική συνάντηση στη Μονή Λαζαριστών

«Γυναίκες», είναι η μουσική συνάντηση των Φωτεινής Βελεσιώτου, Αναστασίας Μουτσάτσου και Μυρτώς Αλικάκη, που θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών. 

Τρεις γυναίκες εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς. Ένας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσιαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας που είναι η αγάπη, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση που θα μας ταξιδέψει, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.
Το κείμενο υπογράφει η Αναστασία Μουτσάτσου που είχε και την ιδέα της παράστασης.
Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Αγνή Χιώτη, ενώ τα σκηνικά αναλαμβάνει η Μαρία Φιλίππου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, την επιμέλεια των video ο Λουκάς Ζιάρας και ο Πάνος Σουρούνης έχει την καλλιτεχνική υποστήριξη.
Στο πιάνο τα πλήκτρα και την επιμέλεια της ορχήστρας, θα δούμε τον Γιώργο Τσοκάνη, στο μπουζούκι τον Γιώργο Καραμφίλλη, ακορντεόν το Νίκο Παπαναστασίου και στην κιθάρα τον Βασίλη Κετεντζόγλου.
Την επιμέλεια της παραγωγής έχει ο Γιώργος Γκώνιας.
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017
Ώρα προσέλευσης: 20:00’
Ώρα έναρξης: 21:00’
Πληροφορίες: 2310 589200


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου