Πολιτιστικός τουρισμός μέσω διαδικτύου στη Θεσσαλονίκη

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα on line κρατήσεων χαμηλού κόστους για τον Πολιτιστικό Τουρισμό της Μακεδονίας, καθώς και οι καθημερινές express εκδρομές από τη Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα, τα Μετέωρα και τον Άγιον Όρος.


Την εκδήλωση για την νέα προσπάθεια, που έρχεται να συμβάλει
στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών της πόλης, τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες της Μακεδονίας.

Παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν απευθύνοντας χαιρετισμούς στο θέμα " Πολιτιστικός Τουρισμός στο Διαδίκτυο ", ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υπεύθυνος για τα θέματα τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης κος Αλέξανδρος Θάνος, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης σε θέματα Τουρισμού, κος Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κος Γιάννης Θωμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης κος Βύρων Θεολόγης.

Όλες οι εκδρομές ξεκινούν με πολύ χαμηλό κόστος, εκτελούνται στους πολιτιστικούς προορισμούς απευθείας και, το βασικότερο, που αποτελεί καινοτομία και κλειδί για την προσδοκώμενη επιτυχία της εταιρείας, η κράτηση των εισιτηρίων πραγματοποιείται on-line απευθείας από τον ενδιαφερόμενο μέσω Διαδικτύου.

Με αυτό τον τρόπο, όλοι οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης μπορούν πριν ή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη να εντάξουν ολιγόωρες ή και μονοήμερες εκδρομές στους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας εύκολα, φθηνά , καθημερινά και, κυρίως, αξιόπιστα.

Στο Διαδίκτυο και στην διεύθυνση www.ammonexpress.gr, ένα μόνο "κλικ" χωρίζει τον ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη από το να κλείσει μια θέση στο υπέροχο ταξίδι του ελληνικού πολιτισμού, on line, γρήγορα και απλά..

Στους παρευρισκόμενους, αλλά και τα ΜΜΕ η AMMONexpress παρουσίασε το νέο επιχειρηματικό κατ' εξοχήν σαν υπηρεσία που προωθεί τη Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη ,ως τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό, με σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις στη νέα εποχή και δραστικά εργαλεία ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης αλλά και αξιοπιστία στην οργάνωση και εκτέλεση των εκδρομών με καθημερινά δρομολόγια.

" Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε , όπως καλά γνωρίζετε,η επιχειρηματικότητα αποτελεί άθλο ή και επικίνδυνο άθλημα " ανέφερε ο δημιουργός της ΑΜΜΟΝexpress Δημήτρης Κιούκας και τόνισε:

" Ως εκ τούτου, όχι μόνον η δική μας ,αλλά κάθε νέα προσπάθεια που γίνεται και μάλιστα στην πόλη μας θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και να υποστηρίζεται τόσο από την Πολιτεία όσο και από την Κοινωνία.Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και ειλικρινά τους εκπροσώπους των θεσμών στη Θεσσαλονίκη, του Δήμου Θεσσαλονικέων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , των συναδέλφων ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων για την θερμή υποδοχή στο ξεκίνημα μας , αλλά και τα μέλη της ομάδας μας στην AMMONexpress που δούλεψαν σκληρά εδώ και ένα χρόνο για να ξεκινήσει ευοίωνα αυτό το Ταξίδι ."

Εκ μέρους όλης της ομάδας των εργαζόμενων στην εταιρεία, ο διευθυντής Ανάπτυξης κος Θανάσης Δημόκας τόνισε :

Για όλους εμάς στην ΑΜΜΟΝexpress είναι τιμή που το ξεκίνημα αυτό γίνεται από τη Θεσσαλονίκη!
Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον τα γρανάζια του πολιτιστικού τουρισμού της Ελλάδας να γυρίζουν ακόμη καλύτερα και εύηχα για όλους.

Σας ευχαριστούμε που επιβιβάζεστε στο όχημα μας και δηλώνουμε αισιόδοξοι ότι για το Ταξίδι της ΑΜΜΟΝexpress " είναι μακρύς ο δρόμος. "

πηγή: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου